NIGHT OF PASSION

Op 19 oktober 2012 organiseerde Renault Business Center Van Trier “THE NIGHT OF PASSION”

Meer dan 300 enthousiaste genodigden vonden hun weg naar deze exclusieve avond . Er werd hen gevraagd “A TOUCH OF RED” te dragen en dit in het kader van de lancering van de nieuwe passioneel getinte CLIO.
Na een verwelkoming door afgevaardigd bestuurder Frank Van Trier, die de aanwezigen dankte voor hun “touch of red” , kon de exclusieve avond uit de startblokken schieten. Een schitterende en verrassende modeshow was een leuke opwarmer. Vanuit het niets ontstond een heuse flashmob waarbij de dansers door een opzwepende vertoning de klanten voor dansten naar “het moment supreme” . De elektrische Twizy die werd bestuurd door Manon Van Trier, de 10 jarige dochter mooi gevolgd door broer Ax en hun vrienden Sam, Matts en Sten, begeleidden de groep dansers. Onder luid applaus werden de 2 Clio’s ontdaan van hun beschermende doeken en vond de onthulling plaats. De genodigden waren unaniem : een schitterende en vooral passionele wagen met vele troeven zoals zuinigheid, veiligheid, comfort, …. En dit alles voor een aantrekkelijke prijs. Er werd nog zeer lang genoten van de drankjes en hapjes die werden aangeboden door Frank,Nicky, Manon, Ax en het ganse team van Renault Business Center Van Trier.
Alle genodigden ontvingen nadien nog een zeer leuke attentie. Wens je meer info over het gamma Renault & Dacia en de persoonlijke service van Renault Business Center Van Trier ? Neem dan gerust contact met ze op.

Een zeer speciale dank aan de partners die dit evenement mee tot een succes maakten : Kapsalon HET SALON, Boutique Monique Stam By EVA, Instituut PUUur, belichting en geluid STAGE SERVICE, coordinator STEP FORWARD , fietsenhandel THEO SAMAN, Luc Poppelaars fotografie.

Back to top