// Do something...

Blog

Latest Industry News

Nieuwe website Renault-Multimedia.com

 

Renault & Multimedia:

 

 

Om een antwoord te bieden aan de vele vragen van jullie, van uw en onze klanten over de verschillende Multimediasystemen die momenteel in het Renault gamma beschikbaar zijn, hebben we een nieuwe website gemaakt en beschikbaar gesteld voor iedereen. Deze verzamelt alle info van R&Go tot R-Link 2, zonder de nieuwste technologische ontwikkelingen zoals Apple Carplay en Android Auto te vergeten. Ook de FAQ lijst (meest gestelde vragen) is uitgebreid en duidelijker door het gebruik van de vele instructievideo’s. Ook Dacia klanten kunnen Media Nav Evolution hierop consulteren want de werking van het systeem is identiek aan dat van Renault.

Samen met de reeds beschikbare informatie op de e-guide website, krijgen jullie en jullie klanten een beter overzicht over het technologie-aanbod aan boord van het huidige gamma.

 

 

Back to top