// Do something...

Nieuws & Events


Graag nodig ik je uit op de Renault Yes! Days in onze showrooms in Kalmthout & Schoten, op zaterdag 12 en zondag 13 september. 
Laat je verrassen door de nieuwe technologieën van onze elektrische, hybride en plug-in hybride modellen. 
We pakken ook uit met uitzonderlijke YES!-aanbiedingen op het hele gamma. 
Zo bieden we je bijvoorbeeld een financiering aan 0 % JKP(1) op al onze modellen. Yessss!
En er is nog meer! Je kan je kans wagen om een Nieuwe Renault CLIO E-TECH Hybrid te winnen! Yes, yes, yes en nog eens yes!
Meedoen is heel eenvoudig: surf naar deze link https://wedstrijd.renault.be 
Dus, heel graag tot op 12 of 13 september!
Frank & Team Van Trier 

Guy en Martine rijden met een elektrische auto en vinden dat zo fijn dat ze nooit meer iets anders zou willen. Een elektrische wagen is niet alleen comfortabeler maar ook beter voor het milieu.

Guy en Martine kozen uit ecologische overwegingen voor een elektrische auto. Als je je steentje kan bijdragen aan het milieu moet je dat doen, vindt Guy. Een elektrische auto past perfect in dat plaatje.

Guy en Martine rijden nu met een Renault ZOE van de eerste generatie. Dat model heeft een rijbereik van 150 km, wat voor Guy en Martine volstaat. Ze zijn er ook al mee naar de zee gereden. Het koppel maakte dan ook graag een testrit met de nieuwe Renault ZOE, die een bereik van 395 km heeft. Guy vindt het een groot voordeel dat je bij Renault de batterij kunt huren. Daardoor is de aankoopprijs lager. Bovendien ben je zeker van een oplossing als er ooit iets zou mankeren [...]

En er zijn dit jaar … geen Stoute Klantjes! 

Wie op 6/12 en 7/12 in onze vestiging in Kalmthout of Schoten binnenkomt voor de ophaling van een nieuwe wagen, een offerte (mét Saloncondities) of zijn wagen komt ophalen na een onderhoud …. krijgt lekkers!

Na een halfjaar voorbereiding en trainingen is Herman De Ridder er helemaal klaar. “De trainingen van de voorbije maanden hebben ervoor gezorgd dat ik zondag met vertrouwen de recordpoging kan starten”, zo vertelt Herman. “Via trainingen thuis met schema’s op basis van mijn hartslag en door de vele trainingen op de piste in Gent lijkt het haalbaar om het record scherper te stellen. Een uur alles geven op mijn leeftijd vraagt toch een serieuze inspanning. Ik heb er vertrouwen in, maar ik zal opgelucht zijn wanneer ik na 60 minuten met succes over de streep bol.”

Vanuit Kalmthout vertrekken verschillende bussen met supporters om Herman naar de overwinning te schreeuwen. “Alles samen verwachten we zo’n 250 supporters en dat betekent in elk geval een extra stimulans om het tot een [...]

“I chose the name Alpine for my company, because for me this name represents the driving experience on winding mountain roads.” (Jean Rédélé, Alpine-Founder)

Wij kregen van onze klant onderstaande beelden door van de roadtrip die ze momenteel maken.

Une élégance naturelle et extraordinaire. 100% Alpine spirit 💙

Weer een mooie realisatie van Renault Van Trier te Kalmthout en wrappingbedrijf Van Strien.

 

De Renault Twizy is de coolste, de goedkoopste en de best verkochte elektrische auto van het moment. Je mag het eigenlijk geen auto noemen, want het is officieel een vierwieler. De Twizy past in de strategie van Renault om een uitgebreid gamma aan elektrische auto’s aan te bieden. Deze kleine elektrische auto moet vooral hippe stadsbewoners aantrekken. Consumenten die hun scooter of motorfiets willen vervangen door een comfortabeler, opvallender en meer milieuvriendelijk alternatief, ook daarom heeft Bosch Thermotechnology voor dit model gekozen om hiermee promotie te maken.

 

Back to top